avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatăl meu are 93 de ani, locuiește de 50 de ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatăl meu are 93 de ani, locuiește de 50 de ani ...

Buna ziua. Tatăl meu are 93 de ani, locuiește de 50 de ani în concubinaj cu o femeie mai tânără cu 10 ani decât el. Amândoi locuiesc într-o garsoniera. Fiind un spatiu mic, nu am reusit sa convietuesc împreună cu ei, desi am aceeași adresa in CI. De curând, s-au dat în grija la o familie din vecini fără să stiu. Deoarece eu sunt mai mult plecat cu serviciul, nu am avut cum sa știu ce surpriză am din partea lor. Întrebarea este, ce pot să fac, să contest acest lucru. Sau dacă mai pot contesta un contract de,,dare în grijă" la niște persoane pe care eu personal nici nu-i cunosc. Vă mulțumesc mult anticipat.
Cel mai recent răspuns: Antony Bentony , utilizator 13:08, 17 Iulie 2025
Nu exte vorba despre dare în grija ci despre un contract de întreținere sau vânzare cumpărare cu clauza de în trotinete.Atat timp.cat se prestează obligația asumata nu aveți ce contesta (oricum nu dvs ci tatal)După deces e de discutat dacă s a încălcat rezerva dvs succesorala ..
Vă mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire in concubinaj eu048 eu048 buna ziua as dori un raspuns pentru problema mea tatal meu este paralizat de 9 ani si locuieste cu concubina lui de aproape 25 de ani dar fara a avea ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu e într-o relație de concubinaj. sunt copil unic, ce drepturi de moștenire avem eu și și concubina lui? ciprian20022003 ciprian20022003 As dori sa stiu care sunt drepturile mele de mostenitor in situatia urmatoare: Tatal si mama mea s-au despartit legal in urma cu 20 de ani. Eu sunt singurul ... (vezi toată discuția)
Mostenire concubina?? raduonline raduonline Salut am o nelamurire. Daca am trait in concubinaj cu o doamna vreo zece ani am si un copil de la ea, dupa care m-am despartit de ea. Am cunoscut o alta femeie ... (vezi toată discuția)