avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare castig?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare castig?

Salutare, in caz de fac exchangeuri paypal -> crypto folosesc coinbase si cumpar ltc cu paypal pe coinbase daca fac asta mai mult si am intrebat si chatgpt am inteles ca trebuie declarat doar profitul nu? adica la final de an scot extras de cont de la coinbase si vad acolo, nu?
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Salutare, in caz de fac exchangeuri paypal -> crypto folosesc ... PaulCos PaulCos Salutare, in caz de fac exchangeuri paypal -> crypto folosesc coinbase si cumpar ltc cu paypal pe coinbase daca fac asta mai mult si am intrebat si chatgpt ... (vezi toată discuția)
Freelancer in domeniul it: cum platesc impozitul pe venit? Catalin981 Catalin981 Buna ziua. As avea citeva intrebari, pentru cei care sint familiarizati cu domeniul, legate de plata impozitului pe venituri realizate din activitatea de ... (vezi toată discuția)
Paypal pot avea probleme cu anaful daca eu fac exchange din paypal ... PaulCos PaulCos Paypal Pot avea probleme cu anaful daca eu fac exchange din paypal in crypto? folosec zen(o banca din Lituania) nu fac trazanctii cu sutele de mii de euro, ... (vezi toată discuția)