avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... As dori sa stiu daca concediul prenatal si cel ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

As dori sa stiu daca concediul prenatal si cel postnatal ...

Buna ziua!
As dori sa stiu daca concediul prenatal si cel postnatal se pot compensa intre ele, astfel incat sa se ajunga la 126 de zile de concediu.
In caz concret, daca concediu prenatal este de 30 de zile, poate sa fie concediu postnatal 96 de zile ?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 17 Iulie 2025
Da, poate fi o astfel de situatie asa cum ati mentionat in mesaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pre si post natal luisa19 luisa19 Buna , am si eu o intrebare ...am inteles din lege ca cele 126 zile corespunzatoare concediului prenatal si cel de lauzie se pot compensa intre ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie, concediu postnatal adryanutza83 adryanutza83 Buna ziua as dori sa va intreb si anume : eu sunt in concediu prenatal si anume din data de 30 iulie si pana in 30 septembrie.In data de 11 septembrie am ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal ggami ggami Buna seara! As dori sa stiu de cate sapt de sarcina se poate intra in prenatal. Daca am 30 de sapt si 2 zile si imi iau 3 zile de medical(pt copilul de trei ... (vezi toată discuția)