Buna seara,In anul 2023 , primaria sector 6 a construit o parcare fara respectarea normelor care prevad in primul rand distanta fata de ferestrele unui apartament. Eu locuiesc la parter , am toate ferestrele spre fata blocului, ca atare, am parcarea la 20 cm distanta de ferestrele mele, sase masini si o motocicleta, motocicleta fara nicio autorizatie...Pe scurt, zgomot la orice ora din zi si din noapte, noxe, service in parcare desi legea nu permite, jigniri, amenintari daca atrag atentia etc. M-am adresat tuturor insitutiilor abilitate in aceasta problema, Ministerul Sanatatii, Politia locala , ISU, pt ca daca se intampla vreun accident si ia foc vreo masina, la mine in casa intra si fum si foc, si asa mai departe,. Am trimis o sesizare Primariei, serv Investitii, beneficiarul lucrarii , care, dupa o ancheta prealabila a constatat ca sunt incalcate toate normele de constructie a unei parcari si a dat rezolutia: constructorul sa desfiinteze parcarea si locul sa revina la forma initiala. Adica la spatiul verde pe care noi locatarii il platim,sub forma de impozit. Dar il platesc si propietarii masinilor, cei care au inchiriat locurile de parcare. Suntem in iulie 2025, si din primavara lui 2023 cand s-a dat rezolutia nu s-a intamplat nimic. Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa se puna in executare rezolutia serv investitii din primarie, daca e nevoie va trimit documentatia, acest document si poze. Daca as chema in judecata primaria, ce sanse am sa rezolv aceasta problema?