avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, am reziliat un contract de furnizare ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, am reziliat un contract de furnizare energie electrica ...

Buna ziua, am reziliat un contract de furnizare energie electrica in urma cu un an de zile. Zilele acestea am primit o factura gresita pentru o perioada din anul trecut. Conform Ordinului 5/2023, art 19 alin 1- În termen de maximum 42 de zile de la încetarea contractului de furnizare a energiei electrice, furnizorul are obligaţia de a transmite clientului factura cu decontul final aferent consumului de energie electrică.. Nerespectarea acestui termen duce la nulitatea facturii? Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2025
marius36h123, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:12, 18 Iulie 2025
Nu. Citiți și următoarele aliniate. Dacă factura e greșită o puteți contesta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract reziliat energie electrica, dupa 42 zile decontul final de lichidare lipsa Mistretu808 Mistretu808 Buna ziua, In data de 31.10.2021 contractul meu de energia electrica cu vechiul furnizor a fost reziliat trecand ulterior la un alt furnizor. Problema este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea speta. in ... alexandra kardos alexandra kardos Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea speta. In aceasta luna am primit o factura de regularizare pentru energia electrica cu un consum de 622 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ajutor! facturi emise după 2 ani hidroelectrica BogdanAndrei93 BogdanAndrei93 Bună ziua! Ajutor! Am o problema și nu știu cum sa o rezolv. Am fost client al Hidroelectrica în perioada 21.04.2022 – 14.04.2023 pe toată durata ... (vezi toată discuția)