avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cererea de ordonanta presedintiala pt suspendarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cererea de ordonanta presedintiala pt suspendarea efectelor concedierii ...

Cererea de ordonanta presedintiala pt suspendarea efectelor concedierii se depune o data cu actiunea in instanta sau separat ( dupa ce ai depus actiunea in instanta)? Se purea depune imediat ce ai avut decizia de concediere ?

Alte discuții în legătură

Ordonanþã preºedinþialã romeoiasi romeoiasi Am depus la data de 20 decembrie cerere de ordonanta presedentiala in baza articolului 403 cod procedura civila. Am depus aceasta deoarece instanta de fond ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala program vizitare minor lylo lylo X introduce actiune de divort, incredintarea minorului catre Y, program vizitare minor si pensie de intretinere. Pana la solutionarea dosarului de divort, X ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintare minor bebeto478 bebeto478 Buna ziua, am sa prezint pe scurt despre ce este vorba: pe 19,10,2011 am avut prima infatisare divort(sotia mea a depus cererea de divort pe data de ... (vezi toată discuția)