Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cererea de ordonanta presedintiala pt suspendarea efectelor concedierii ...

Cererea de ordonanta presedintiala pt suspendarea efectelor concedierii se depune o data cu actiunea in instanta sau separat ( dupa ce ai depus actiunea in instanta)? Se purea depune imediat ce ai avut decizia de concediere ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:03, 22 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pot depune si impreuna sau separat, insa ulterior actiunii prin care contestati decizia de concediere si nu inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanþã preºedinþialã romeoiasi romeoiasi Am depus la data de 20 decembrie cerere de ordonanta presedentiala in baza articolului 403 cod procedura civila. Am depus aceasta deoarece instanta de fond ... (vezi toată discuția)
Litigiu de muncă ContSters343833 ContSters343833 Contestație decizie de concediere. Salariatul formulează contestație împotriva deciziei de concediere. Instanța de fond (tribunalul) admite în parte ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere necomunicata angajatului ,cum o contesti atunci? ContSters140202 ContSters140202 Va rog sa-mi spuneti daca o decizie de concediere,nu a fost comunicata angajatului ,nici trimisa prin posta si ulterior cand am primit-o ca anexa la citatie ... (vezi toată discuția)