avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Eu am 4 popriri la serviciu. Eu cu soția acum ne-am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Eu am 4 popriri la serviciu. Eu cu soția acum ne-am mutat ...

Bună ziua, va adresez și eu o întrebare. Eu am 4 popriri la serviciu. Eu cu soția acum ne-am mutat la părinții mei, la casa. Am avut un apartament dar era pe numele băiatului și l-a vândut. Părinții știu de executarile mele și nu vor sa ne facă mutația la ei de frica ca rămân fără casa. Este posibil asa ceva? Odată ce nu m-au girat la acele IFN-uri în niciun fel? Nici cu, casa și nici ca, coplatitori. Și soția a avut mutația pana acum de când se știe la părinții ei, și a avut o executare timp de 4 ani și nu a venit nimeni la părinții ei sa ii ia casa. Dar alor mei au o frica, am început chiar și eu sa ma gândesc, nu mai dorm noaptea, am un stres teribil în legătură cu asta. Știu ca nu m-au girat, dar ăștia sunt în stare de orice. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionel45 , utilizator 15:29, 19 Iulie 2025
Nu au treaba cu casa părinților, dar corespondenta dvs piate veni acolo, daca veti avea mutatie, asta înseamnă un stres in plus pt parinti
Mulțumesc.

gi-jane2 a scris:

Nu au treaba cu casa părinților, dar corespondenta dvs piate veni acolo, daca veti avea mutatie, asta înseamnă un stres in plus pt parinti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caini care latra mereu. ContSters417779 ContSters417779 Buna ziua ! Am o problema : am un vecin care locuieste peste strada de mine si are vreo 7 caini. Toata ziua si noaptea latra (bine, nu prea acum cu zapada ... (vezi toată discuția)
Se poate executa un imobil fara cadastru si intabulare? Dragosh1978 Dragosh1978 Buna ziua.Acum cateva luni am achizitionat o casa pentru care am facut un credit ipotecar.Printre mormanul de hartii semnate,fara sa ne dam seama(eu si sotia ... (vezi toată discuția)
Bănci și ifn bibicarina bibicarina Am niște ifn de achitat pe numele meu sar stau în casa mamei deci am adresa pe buletin unde stau cu mama. Eu nu am nimic pe numele meu. Dar vreau sa știu ... (vezi toată discuția)