avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am mențiunea gresită în hotărâre privind calea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am mențiunea gresită în hotărâre privind calea de atac , instanța DE ...

Din cauza unei mențiuni inexacte din hotărâre, instanța DE CONTROL JUDICIAR poate dispune repunerea în termen, din oficiu, pentru ca partea să poată introduce calea de atac legală. Dacă această mentiune inexactă apartine Curtii de Apel instanta ce stabileste (sau ar trebui stabilească ) calificarea căii de atac este ÎCCJ? Cu stimă,

Alte discuții în legătură

Cai de atac iuliamariana iuliamariana Am avut un dosar la tribunal cu urmatoarea solutie : \\"Respinge cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanta ... în contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)
In cazul in care in dispozitivul hotararii nu a fost mentionata ... AnaTanase1 AnaTanase1 In cazul in care in dispozitivul hotararii nu a fost mentionata calea de atac, termenul de exercitare si nici instanta la care se depune cererea care este ... (vezi toată discuția)
Soluția este: ,,repune cauza pe rol, pentru a pune în discuția părților calificarea caii de atac.'' Îmi poate explica cineva ce presupune asta, concret? steflea steflea Buna seara , O contestatie la executare , la judecata pe fond , dosarul se suspenda pentru lipsa partilor , cu recurs pe perioada suspendarii ; nu am stiut ... (vezi toată discuția)