avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am domiciliul intr-o localitate si fac viza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am domiciliul intr-o localitate si fac viza de resedinta ...

Buna ziua. Am domiciliul intr-o localitate si fac viza de resedinta in alta localitate(pe proprietate personala).Pot trece autoturismul proprietate personala la financiar la localitatea de resedinta pentru perioada legala?
Multumesc,
Aurel Rosca

Alte discuții în legătură

Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Taxa de parcare impusa de consiliul local sevenx sevenx Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am domiciliul intr-o localitate in care consiliul local a impus print-o hotarare o taxa de ... (vezi toată discuția)
Adresa din contractul de munca centru_cta centru_cta Buna ziua! va rog sa ma lamuriti intr-o situatie, am un nou angajat cu comiciliul stabil inntr-o alta localitate, cu adresa de resedinta in localitatea unde ... (vezi toată discuția)