avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua! Sotia mea este functionar public cu statul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua! Sotia mea este functionar public cu statul special ...

Buna ziua!
Sotia mea este functionar public cu statul special (agent de politie) si dorim sa deschidem un PFA ce sa aiba ca activitate inchirierea de corturi pt evenimente. Din ce stiu politistii nu au voie sa desfasoare astfel de activitati in mod direct, insa daca as face pfa-ul pe numele meu, dar sa ma ajute si ea in sensul la discutiile cu clientii, sa ofere numarul de telefon in promovarea pfa-ului si activitatii desfasurate si totodata sa incasese banii din avansuri in contul ei, ar fi o problema la ANI? Adica ar intra sub incidenta articolului 45 din Legea 360?
Multumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:16, 20 Iulie 2025
daca PFA este pe numele dvs., doar dvs puteti desfasura aceste activitati. ca sa nu mai spun ca tot ce descrieti dvs inseamna desfasurarea de activitati comerciale sub paravan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si cadru militar - incompatibilitate? Pop Ana Maria Pop Ana Maria Am si eu o intrebare: sunt cadru militar si mi-am deschis un pfa in domeniul calculatoarelor deoarece am un atestat in acest domeniu si presstez servicii dar ... (vezi toată discuția)
Politistul poate practica legal taximetria? lantinidium lantinidium Am fost solicitat sa ma pronunt [b]daca un politist poate practica, bineinteles legal, taximetria in timpul liber.[/b] Eu cred ca poate. Ce parere aveti? Ati ... (vezi toată discuția)
Daca sunt politist, pot lucra si ca traducator autorizat? adebayor adebayor Buna ziua Sunt politist si vreau sa lucrez ca traducator autorizat deoarece am absolvit Facultatea de Litere.Potrivit legii 161 din 2003 putem ... (vezi toată discuția)