avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PENAL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PENAL

Buna .Sunt livrator .Am avut de ridicat o comanda iar dupa ce am asteptat 13 minute , comanda nefiind gata am decis sa redistribui comanda catre un alt curier urmand ca evident sa ridice un alt curier comanda si sa o livreze la client . E vorba de Glovo .In locatie se afla patronul.,Acesta cand i-am spus ca din pacate dureaza prea mult si ca am redistribuit comanda la un alt curier a inceput cu amenintari , injurii , intimidari etc . Vazand ca acesta are o atitudine agresiva de natura a-mi induce o stare de temere intemeiata ca urmare a amenintarilor verbale , inujriilor , decid sa solicit sprijinul unui echipaj de politie .Ajunsi la fata locului politistii l-au legitimat pe patron insa au refuzat sa imi furnizeze numele si prenumele acestuia cu toate ca le-am spus ca doresc sa formulez o plangere impotriva acestuia pt incalcare articolelor 205 -296-206-510-516 . Intrebarile mele sunt
1 In mod normal polititistii aveau sau nu obligatia de a-mi furniza numele si prenumele celui care m-a ameninta ? Nu de alta dar domnii politisti mi-au spus ca furnizarea numelui celui care m*a amenintat nu este posibila deoarece acestea sunt date cu caracter personal
2 Am formulat plangere /petitie online la politie dar binenteles ca am specificat doar locul / numele localului dearece nu cunosc si numele celui ce m*a ameninta
Esista posibilitatea sa nu fie luata in considerare petitia ?
Precizez ca din pacate nu am putut sa filmez scena petrecuta
Ca o mentiune - martori au fost decat angajatii loca;lului care e lesne de inteles ca in caz de proces vor dezminti absolut tot in calitate de eventuali martori si vor spune ca de fapt eu am provocat scandal si vezi doamne victima de fapt e insusi patronul
VA ROG SA IMI RASPUNDETI DECAT DACA SUNTETI AVOCAT , DECAT DACA STITI EXACT CE SPUNETI SI DACA CUNOASTETI TEMEINIC LEGILE !!!!!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 04:57, 21 Iulie 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

VA ROG SA IMI RASPUNDETI DECAT DACA SUNTETI AVOCAT , DECAT DACA STITI EXACT CE SPUNETI SI DACA CUNOASTETI TEMEINIC LEGILE !!!!!

Nu puteți impune cine să vă răspundă și în niciun caz „țipând” cu majuscule și semne de exclamare fără număr. Când doriți răspunsuri exclusiv de la un avocat plătiți o consultație unuia ales de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare in vederea retragerii plangerii penale ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! Am o speta . In urma depuneri unei plangere pentru amenintari am primit rapuns de la postul de politie precum ca persoana reclamata a ... (vezi toată discuția)
Am sunat la 112 pentru că am fost amenințat cu bătaia într-un supermaket și apoi în parcarea lui. să depun și plângere scrisă? sandutudorache sandutudorache Am fost amenintat de un individ cu bataia in incinta unui supermarket apoi si in parcarea supermarketului de un prieten de al lui. Mentionez ca sotia si fiul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu politia si politistii BogdanH BogdanH Buna ziua! O sa incerc sa expun pe scurt problema mea: In ianuarie am constatat ca masina a fost distrusa (e vorba de o oglinda retrovizoare, dar distrusa) ... (vezi toată discuția)