avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionarii cu pensie sociala de 1281 lei primesc ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionarii cu pensie sociala de 1281 lei primesc ajutor ...

Buna ziua.Pensionarii cu pensie sociala de 1281 lei,primesc ajutor ptr electicitate fara sa mai faca cerere?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Violeta Epure , utilizator 12:44, 21 Iulie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Obligatoriu trebuie să depuneți cerere, online pe aplicație sau la Poștă.
Oricum, foarte târziu veți primi cardul cu 50 de lei subvenție, surse spun că nici în luna august NU veți primi cardul, din motive birocratice.
Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2025
Dapix, utilizator
Mulțumesc respectos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie diminuată la recalculare!!!ce sumă va scrie pe talon, în septembrie? CYBORG CYBORG 10 septembrie 2024-09-10 Bună ziua! Azi am luat decizia de recalculare a pensiei. Eu iau pensia minimă, în august 2024 pe talonul adus de poștaș cu ... (vezi toată discuția)
Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul 1 ... Costică79 Costică79 Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul1 .As dori sa știu câți bani voi primi în ianuarie 2025 (vezi toată discuția)
Prietena mea are o pensie de 1125 de lei iar din ianuarie 2024 ... Bibi29 Bibi29 Prietena mea are o pensie de 1125 de lei iar din ianuarie 2024 va primi 1281 de lei. Dar cum. In ianuarie anul asta a primit sub 1000 lei iar ca statul sa ... (vezi toată discuția)