avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am deschis o dezbatere de succesiune după bunica mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am deschis o dezbatere de succesiune după bunica mea acum 5 ...

Am deschis o dezbatere de succesiune după bunica mea acum 5 ani ,eu fiind reclamantul și ceilalți mostenitori pârâții ,in acest timp a decedat și o mătușă a noastră ea făcând parte din aceasta dezbatere ,ea nu are copii noi fiind și moștenitorii ei , verișorii mei vor sa bage și dezbaterea moștenirii mătușii în același dosar cu dezbaterea bunicii ,proces initiat de mine și plătit tot de mine ,eu nu sunt de acord cu acest lucru vrad să se termine mai repede dezbaterea bunicii ,nedorind să facem și aceasta dezbatere în același dosar deoarece cresc și cheltuielile și se mărește și termenul de finalizare.
Cel mai recent răspuns: CornElle , utilizator 12:41, 22 Iulie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, dar nici nu vă rezolvați treaba pana la capăt.
Nedezbatand si moștenirea mătușii, rămâneți încurcați cu o decedată.
Nu vreți sa rezolvați cu totul, dacă tot v-ati apucat?
Ce faceți? Mai deschideti altădată alt proces și pentru mătușa?
Pe mine că și reclamant în dosarul de dezbatere după bunica noastră nu mă interesează și dezbaterea succesiunii mătușii decedate ,cine dorește să dezbată separat.vreau sa știu dacă se poate să se facă fără acordul meu că și reclamant în acest dosar.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fara acordul dvs., instanta nu v-a aproba si introducerea mostenirii dupa matusa decedata.
Mulțumesc pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare certificat mostenitor aryana_99 aryana_99 Buna ziua! As vrea sa ma sfatuiti cum e mai bine sa procedez in urmatoarea problema. Este vorba de o mostenire, mostenire din partea familiei tatalui meu. ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire - cota parte- ce demersuri am de facut Maran Corina Maran Corina Buna ziua, 1. In urma cu cateva luni, matusa mea a murit. Din cate stiu, sotul ei, deasemenea decedat inaintea ei, a fost dezmostenit. 2. Mostenitorii am fi ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament din succesiune zivem zivem Buna ziua. Situatie: verisorul mamei mele a decedat anul trecut. Nu a fost casatorit, nu a avut copii. Singurii mostenitori sunt doua matusi ale mamei mele (si ... (vezi toată discuția)