avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna Oare ma poate ajuta cineva cu un model de cerere ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna Oare ma poate ajuta cineva cu un model de cerere pentru ...

Buna
Oare ma poate ajuta cineva cu un model de cerere pentru prescripție datorie(amenda) eventual cum sa o formulez.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:39, 22 Iulie 2025
Buna ziua, cererea trebuie redactata conform situatiei dvs concrete, nu exista un model. Apelati la un avocat pentru redactare si cheltuielile vi le recuperati daca se admite cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort aratiu81 aratiu81 Buna seara . Vreau sa ma ajutati cu mai multe informatii. Sotul solicita: 1.divortul in instanta; 2.un program de vizitare pt. Minora in varsta de 4 ani (la ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare popescuirina popescuirina Buna seara. As avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. In legatura cu taxa de poluare, daca se mai poate recupera de la stat in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata pe cale separata nyusziful nyusziful Buna ziua. Intr-un litigiu (dreptul muncii), am solicitat ca parat cheltuieli de judecata pe cale separata, in fond. Am pierdut fondul. Am facut apel, am ... (vezi toată discuția)