avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am născut pe data de 08.11.2023,am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am născut pe data de 08.11.2023,am înțeles ca ...

Bună ziua! Am născut pe data de 08.11.2023,am înțeles ca trebuie să mă reîntorc la muncă pe data de 09.09.2025 este corect? Tatăl dorește să își ia cele două luni dar am o nelămurire privind stimulentul de inserție. Dacă tatăl își ia lunile lui mai primesc stimulent pentru acele 2 luni? Cat timp se ia stimulent?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:27, 22 Iulie 2025
Daca tatal copilului isi ia cele 2 luni, pe aceasta perioada nu veti primi stimulent de insertie, apoi il veti primi pana la implinirea varstei de 3 ani de catre copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Diana Chis Diana Chis Buna ziua! Sunt in concediu de crestere a copilului pana pe data de 19.05.2018,cand acesta implineste varsta de doi ani. As dori sa beneficiez de stimuentul de ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)
Data de revenire din concediu de crestere a copilului pana la 1 an galcsb galcsb Copilul meu s-a nascut pe 7 Mai 2013.Am ales CCC de 1 ani.Am 2 intrebari: 1.Pot sa stau pana la sfarsitul lunii Martie 2014 in CCC,urmand ca de la 1 Aprilie ... (vezi toată discuția)