avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua... Am și eu o întrebare . Am citit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua... Am și eu o întrebare . Am citit articolul despre ...

Buna ziua... Am și eu o întrebare . Am citit articolul despre rovigneta și despre faptul că un conducător auto nu poate fi amendat pt neplata rovignetei de mai multe ori până la primirea primului proces verbal. Este valabil și la taxa de trama în orașe? Că am pățit in Constanta și m-ia ajuns prima amendă acasă. Multumesc

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala rovigneta alphagroup alphagroup Buna ziua! Am primit zilele trecute o amenda pentru circulatia fara rovigneta. mentionez ca e vorba despre o societate comerciala. Amenda e pentru o ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta, plangere contraventionala dannegoita dannegoita am circulat cu auto si am primit amenda ca nu am avut rovigneta.intradevar nu am platit-o pt ca am uita.masina este trecuta pe o adresa iar procesul verbal a ... (vezi toată discuția)
Amenda Ionut291992 Ionut291992 Buna ziua!Am primit acum cateva luni la domiciliu un plic cu o amenda de la CNANDR pentru neplata rovignetei dupa ce o camera ar fi inregistrat vehiculul ... (vezi toată discuția)