avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Domnilor care dați răspunsuri la întrebările care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Domnilor care dați răspunsuri la întrebările care se pun.,vă ...

Domnilor care dați răspunsuri la întrebările care se pun.,vă spun și eu o întrebare dacă am fost bătută și amenințată cu cuțitul la gât pe motiv că am refuzat să se deschidă la parterul blocului a trecut un am de la incidentul care lam avut și acum am ușa îndoită de niște huligani și golanii și acum proprietarul dorește să se redeschidă de alții tot frizerie menționez că mi sa pus copertina pe peretele meu de la terasă fără ca eu să fiu de acord sau facut scări nu aveți cum să îmi spuneți mie că mă obligă prin judecătorie să dau aprobare să deschidă nimeni nu mă poate obliga mia și spus că îmi dau bani numai să plec din casa mea după ce am apărut la acces direct cu ei așa că domnilor care dați răspunsuri la întrebările care vi se adresează nimeni nu are niciun drept să ne oblige să fim de acord să se deschidă la parterul blocului dacă eu sunt direct afectată vecina are cabinetul medical de familie sub ea vecinul are casa scări sub el așa că nu aveți dreptate iar blocul este de locuit în el nici de cum să se desfășoare alte activități fără ca eu să fiu de acord că nu eu îi pun să spargă prin interiorul garsonierei de la parter până sus la etajul 4 prin mijloc sunt garsoniere în stânga și în dreapta sunt apartamente desta vam scris mai sus cu vecini

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii privind conductele de apa potabila ! Flexy Flexy Buna ziua! Ma numesc Nicu si as vrea sa aflu niste raspunsuri din partea dumneavoastra. Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje [b]care nu are nici subsol si nici ... (vezi toată discuția)
Terasa inchisa de proprietarul de la ultimul etaj, cine plateste izolarea terasei? Traian Guranoiu Traian Guranoiu Buna ziua Locuiesc intr-un bloc cu 3 etaje, un apartament pe etaj, locatarul de la etajul 3 a inchis terasa si o foloseste doar el nimic gresit pana ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial,la bloc,aprobari locatari noaghium noaghium Am preluat un spatiu comercial,aflat la parterul unui bloc.De cate semnaturi am nevoie de la proprietarii apart. de pe scara respectiva?Mentionez ca se afla pe ... (vezi toată discuția)