avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt asistent maternal profesionist de 1 an si cateva ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt asistent maternal profesionist de 1 an si cateva ...

buna ziua, sunt asistent maternal profesionist de 1 an si cateva zile. sunt in proces de adoptie al unui copil pe care il am in plasament...cat de curand va fi infatisarea la tribunal pentru incuviintarea adoptiei pot cere concediu de crestere copil? pe ce perioada? copilul mai are cateva luni si implineste 2 ani si mai am un copil mai mare in plasament.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:38, 23 Iulie 2025
Bună ziua,
cat de curand va fi infatisarea la tribunal pentru incuviintarea adoptiei

Asta nu poate spune nimeni cu certitudine. Presupun, însă, că nu va dura prea mult.

pot cere concediu de crestere copil?

Concediu de acomodare se numește în cazul copiilor adoptați și are durata de doi ani de la data punerii în executare a hotărârii judecătorești. Aveți detalii complete aici:
www.avocatnet.ro/articol_687...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincepere serviciu dupa ccc Elicel Elicel Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. In prezent sunt in concediu de crestere copil pentru un copil luat in plasament (plasament ... (vezi toată discuția)
Inceput concediu acomodare Letti Letti Anul de concediu de acomodare trebuie sa inceapa cu data sentintei judecatoresti de dare in plasament sau persoana in cazul poate sa-l inceapa dupa 2 luni de ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru ingrijirea copilului angelyc angelyc am o fetita de 18 ani mai are un an de scoala si este insarcinata ,eu ca bunica pot beneficia de concediu pentru ingrijirea copilului? daca da fiicamea poate ... (vezi toată discuția)