avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Certificat fiscal auto S4 fara contract salubrizare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Certificat fiscal auto S4 fara contract salubrizare

Buna ziua. Doresc eliberarea certificatului de atestare fiscala pentru vanzarea masinii mele inregistrata in sectorul 4 Bucuresti.
Pentru eliberarea fiscalului, instituia imi cere contractul cu firma de salubrizare si dovada platii la zi. Problema este ca eu nu locuiesc la adresa si nu sunt nici proprietar, am doar domiciliul in buletin in sectorul 4, asadar nu am posibilitatea sa furnizez aceste 2 documente. Asociatia de proprietari de la adresa, pe buna dreptate cred, nu vrea sa imi dea aceste 2 documente pe motiv ca nu locuiesc acolo si nu platesc eu gunoiul. Ce pot sa fac in aceasta situatie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vasile Braun , Avocat 10:18, 23 Iulie 2025
1. Notificare Asociatie. 2. Notificare institutie cu dovada răspunsului/lipsei acestuia.3. Actionarea în instanță pe legea 554/2004, privind refuzul nejustificat de a rezolva o cerere. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema s4 certificat fiscal auto costind costind Buna ziua. Doresc eliberarea certificatului de atestare fiscala pentru vanzarea masinii mele inregistrata in sectorul 4 Bucuresti. Pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc să intru in posesia certificatului fiscal ... ButAlina ButAlina Buna ziua! Doresc să.intru in posesia certificatului fiscal emis de către Dgitl sector 4, însă aceștia refuza să-l elibereze întrucât îmi.solicita ... (vezi toată discuția)
Primaria sectorului 4 conditioneaza eliberarea certificatului ... cmunteanu46 cmunteanu46 Primaria sectorului 4 conditioneaza eliberarea certificatului fiscal de furnizarea contractului de salubrizare si de dovada achitarii taxei de salubrizare la ... (vezi toată discuția)