avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Sunt asistenta medicala ,cu Liceul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Sunt asistenta medicala ,cu Liceul Sanitar1983,an ...

Buna ziua ! Sunt asistenta medicala ,cu Liceul Sanitar1983,an de stagiu cu examen de promovare 1984și Diploma de echivalare studii postliceale obținută în anul 1992 in Buzău,după completarea unui an de studii de echivalare.Am susținut examenul pentru grad principal ,pe care l-am obținut în anul 1993.Pe cartea de munca am fost încadrată că asistent medical principal până în anul 2004 când am plecat din tara.Acum am nevoie de o adeverință care să ateste nivelul de studii și echivalarea lor .Mi s-au răspuns că acum sunt sora medicală.
Întrebarea mea este dacă legea se schimbă în timp,calificările și încadrările se pot retrage ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 23 Iulie 2025
Calificările și încadrările se pot retrage numai in situatia in care instanta anuleaza actele in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta medicala versus sora medicala- grad principal roxana_ramses roxana_ramses Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, cui sa ma adresez!? Am absolvit Liceul Sanitar in 1983 si am lucrat pana in 1989( aprox. 5 ani si jumatate) ca ... (vezi toată discuția)
In legatura cu legislatia sanitara MingaOlimpia MingaOlimpia Buna seara, sunt absolventa a liceului sanitar Constanta, promotia 1987. Lucrez la Sanatoriul Balnear Techirghiol din 1991, ca sora medicala BFT. Am obtinut ... (vezi toată discuția)
Metamorfoza "sora medicala"-"asistent medical" mirela_adam mirela_adam Am terminat Liceul Sanitar in 1993,am lucrat ca sora medicala aproape 3 ani. Am facut jumatate de an din cursurile de echivalare la asistenta,pe care le-am ... (vezi toată discuția)