avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, socrul meu, proprietarul unui teren e ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, socrul meu, proprietarul unui teren e decedat de 18 ...

buna ziua,
socrul meu, proprietarul unui teren e decedat de 18 ani, soacra fara prea multe cunostinte, a pierdut actele pe care acesta le avea. Locuieste in continuare in acea casa si plateste impozit. De la primarie nu vor sa-i elibereze nici un act. Cum trebuie sa procedeze?
Cel mai recent răspuns: Vasile Braun , Avocat 12:34, 23 Iulie 2025
1.Notificare la primărie pentru eliberare rol fiscal. 2. Instanță pe legea 554/2004.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2025
Vasile Braun, Avocat
multumesc, si apoi?!?
ADEV. DE ROL fiscal arată titlul în baza căruia se plăteste impozit. Pentru mai multe detalii,contactați-mă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj cadarg cadarg As dori sa ma lamuriti cu urmatorul aspect .Eu vreau sa intabulez o casa cu gradina dar pe titlul de proprietate este trecuta si o sora de-a socrului care nu a ... (vezi toată discuția)
Nelamurire succesiune dan_mihutiu dan_mihutiu Socrul meu a decedat in anul 1998. Soacra mea, care traieste inca, avea dintr-o casnicie anterioara doua fete, fete neinfiate de socrul meu. Si socrul meu a ... (vezi toată discuția)
Cum se face întăbularea fară acte? emiliano zapata emiliano zapata Bună ziua,am și eu o întrebare:soacra locuiește într-o casă care este pe acte a fostului socru al ei și are și o grădină. Pe grădină are un proces ... (vezi toată discuția)