Fosta concubina poate intra cu forta in locuinta mea personala, unde am locuit impreuna o perioada?
Mentionez ca in urma unui scandal, in timp ce eu eram plecat de acasa , ea a hotarat sa se intoarca in fosta ei locuinta luand impreuna cu ea anumite lucruri personale din casa. Ea a locuit in propria mea locuinta impreuna cu fiul ei.
Cateva zile, cat nu eram acasa, ea a mai intrat sa isi ia anumite lucruri, ca stia ca nu sunt in casa.
Cand am revenit acasa, i-am mentionat eu cand poate veni ( eu nedorind sa fiu acasa sa o mai vad intre patru ochi pentru ca m-a ranit foarte mult sufleteste), o data a fost dar in alte dati ea refuzat pe motiv ca nu are timp.
Credea ca lucrurile odata plecata din casa, vor merge ca si inainte, sa faca cum vrea ea si cand vrea ea, , ca poate veni oricand pofteste si sa ia orice pofteste.
Cand am fost plecat o perioada mai mare din tara i-am mai interzis accesul in casa, intrucat am dat o nota personala locuintei mele si nu doream ca ea sa comenteze, cum facea de fiecare data.
Totusi dupa ce am revenit in tara, i-am pus treptat o parte din lucruri intr-una din masinile ei, ramasa in zona locuintei mele, insa ea este deranjata ca nu poate avea acces in interior sa ia ce sustine ca ii apartine.
Acum ma ameninta ca face plangere la politie si o sa intre cu forta in locuinta mea pentru a-si recupera unele lucruri.
Poate avea aceasta solutionare?
Eu i-am spus in nenumarate randuri sa aiba doar rabdare, ca isi va avea tot ce isi doreste, nu am nevoie de lucrurile ei deloc dar ca atunci cand voi decide eu, ca intre timp sunt ocupat.
Dacă apartamentul este proprietate personală fără voia dvoastră nu poate intra. Totusi, pentru a vă feri de diferite sicane faceti o notificare adresată fostei în care specificati în care zile si la care ore sunteti acasă pentru a-și lua lucrurile personale.