avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am o curiozitate, acum cu CASS pe ce depaseste 3.000 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am o curiozitate, acum cu CASS pe ce depaseste 3.000 ...

Buna , am o curiozitate , acum cu CASS pe ce depaseste 3.000 , la pensii ma refer , se aplica si pensiilor speciale ? Care nu sunt contributive dar sunt de la bugetul de stat . Din ce stiu astea se acorda conform unor legi speciale ! So , se taxeaza si acelea au ba ?
Cel mai recent răspuns: sorineldobre , utilizator 21:31, 23 Iulie 2025
Judecătorii CCR cu pensii speciale de 68.000 lei au decis: Plata CASS la pensie este obligatorie
[ link extern ]
Multumesc , dar se aplica tuturor pensiilor ? Si celor private ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, se pot recupera banii opriți în 2021 din pensiile ... Sanda Nicolăescu 52 Sanda Nicolăescu 52 Bună ziua, Se pot recupera banii opriți în 2022 din pensiile mai mari de 4000 lei pt. CASS? Ce trebuie făcut? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Este legala impozitarea pensiilor care depsesc 2000 lei cu 10%? ... BARE BARE Este legala impozitarea pensiilor care depsesc 2000 lei cu 10%? Dar impozitarea pensiilor peste 3000 lei cu 10% pentru CASS? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Bună seara. eu sunt pensionar, cu pensie mai mare de 3000 lei. ... dodorel62 dodorel62 Bună seara. Eu sunt pensionar, cu pensie mai mare de 3000 lei. Dar am și handicap grav pe probleme respiratorii, dat definitiv, având și un aparat pentru ... (vezi toată discuția)