avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata fotocopiere dosar incadrata ca recuperare debit
Discuție deschisă în Executare silită

Plata fotocopiere dosar incadrata ca recuperare debit

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns, este normal, ca onorariul pentru fotocopierea dosarului de executare silita sa fie incadrat la repucuperare creanta? Executorul judecătoresc a reîncadrat abuziv această sumă ca plată a debitului, deturnând astfel scopul plății și afectând în mod direct evidențele procedurii de executare silita.
Cel mai recent răspuns: ancut75 , utilizator 18:23, 23 Iulie 2025
nu. trebuia încadrată la cheltuieli cu executarea silită. contestație la executare si pt acest motiv.
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita ncpc smeagull smeagull Buna ziua Speta: sunt executat silit (somatia am primit-o ieri, incheierea de incuviintare e de acum o saptamana) pentru creanta pe care am platit-o acum un ... (vezi toată discuția)
Executare silita cheltuieli - contestatie teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, As dori sa-mi spuneti daca stie cineva despre cum se stabileste valoarea cheltuielilor cu executarea. Valoarea acestor cheltuieli reprezinta ... (vezi toată discuția)
Executare silita In 2008, in perioada in care am fost bugetar, am primit ca drepturi salariale necuvenite ( constatate de Curtea de Conturi) suma de 1236 lei.In urma ... (vezi toată discuția)