avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tatăl meu in vârstă de 85 de ani a fost agresat( ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tatăl meu in vârstă de 85 de ani a fost agresat( lovit cu ...

Tatăl meu in vârstă de 85 de ani a fost agresat( lovit cu palme, pumni) de un cumnatul lui care toată viața lui a încălcat legea fiind ani de zile prin tribunale.
Avem constatarea de la medicul legist și am fost la poliție unde am completat o declarație cu care ne-a trimis la Tribunal.
Nu ar fi un caz penal și responsabilitatea poliției să cerceteze?
Agresorul este liber, striga pe strada satului că o să-l omoare, poliția a fost doar in prima zi de " plângere" să-l caute dar a dispărut după care nu l-a mai căutat pe acest individ.
Mergând la Tribunal ar fi un caz civil( mă gândesc) care poate nu ar fi așa grav, plus că noi dorim că agresorul sa fie restricționat în limita de apropiere.

Va rog daca cineva ar putea să ne dea un sfat, să înțelegem mai bine etapele și cam care ar fi pedeapsa pentru așa o infracțiune.

Va mulțumim mult!
Ionela

Alte discuții în legătură

Certificat medico legal c_mircea c_mircea Pe un certificat medico legal era scris \"posibila lovire cu un corp dur\". Lovitura cu pumnul sau piciorul este lovitura cu corp dur? Pentru mine corp dur ... (vezi toată discuția)
Instigare la lovire si lovire cu t. f. c. rockymann rockymann Un respectiv m-a agresat verbal, jignit verbal, amenintat in mai multe randuri iar in cele din urma a instigat pe un individ sa ma loveasca - in contu ... (vezi toată discuția)
Desi sunt victima sunt tratat ca un vinovat ruxxy1989 ruxxy1989 Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat...de un an si jumatate tatal meu este calomniat,injurat si amenintat cu moartea de catre un consatean in ... (vezi toată discuția)