avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum procedez pentru prelungirea dovezii de circulație ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum procedez pentru prelungirea dovezii de circulație ?

Bună ziua, cum procedez pentru prelungirea dovezii de circulație ?
Menționez că accidentul sa întâmplat în sector 2 și să soldat cu vătămarea corporală ,care sunt pașii de urmat ?
Pot depune eu cerere de prelungire a dovezii sau este neapărat să depună un avocat?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2025
Tudorel87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:49, 24 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, depuneti cerere la Parchet inainte de expirare personal daca stiti sa o motivati sau prin avocat.
Cum adică să o motivez?

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, depuneti cerere la Parchet inainte de expirare personal daca stiti sa o motivati sau prin avocat.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa stiti ce sa scrieti in cuprinsul ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada circulatie-vatamare corporala usoara (fara spitalizare)? magdacristea magdacristea Buna ziua, As dori sa stiu cum se procedeaza in situatia unui accident intre un autourism si o motocicleta care s-a intamplat in urmatoarele conditii: pe o ... (vezi toată discuția)
Retinere permis zmv1 zmv1 buna seara, de curand am fost implicata intr un accident rutier,soldat cu victime(trecere prin loc nepremis a unei persoane),mi a fost retinut permisul cu ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada circulatie judecatorie tocu tocu Buna ziua ! Se poate prelungi dovada de circulatie de 30 zile , si intre termene , intr-un dosar penal? Cererea se depune la registratura?Prima prelungire am ... (vezi toată discuția)