avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vreau sa imi inchid balconul.cu termopan. Am nevoie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vreau sa imi inchid balconul.cu termopan. Am nevoie ...

Buna ziua.vreau sa imi inchid balconul.cu termopan.am nevoie de vreo autorizatie?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 23:26, 23 Iulie 2025
Buna ziua

Da, este nevoie, insa conform legii 193/2019 aceasta se poate obtine in baza unei documentatii cu continut simplificat.

Pentru lucrări de închidere a balcoanelor/logiilor existente se va emite autorizație de construire în baza unei documentații de autorizare cu conținut simplificat având următorul cuprins: memoriu de arhitectură, releveu, fațadă, propunerea de închidere a balcoanelor/logiilor și avizul proiectantului inițial sau, după caz, expertiză tehnică pentru unitatea locativă/spațiul aflat în proprietatea solicitantului, indiferent de funcțiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism & autorizatie de construire mirceatomovici mirceatomovici Lucrez la o firma de productie publicitara si am de scos certificate de urbanism & autorizatii de construire pentru diverse locatii din Bucuresti si provincie, ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon tip logie lucian1956 lucian1956 Buna seara, Un proprietar doreste sa inchida un balcon tip logie cu tamplarie termopan. Blocul nu este reabilitat. Unii vecini spun ca nu se poate fiindca ... (vezi toată discuția)