avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am iesit la pensie si am contribuit la pilonul 2 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am iesit la pensie si am contribuit la pilonul 2 ...

Bună seara.
Am iesit la pensie si am contribuit la pilonul 2 la NN.Cererea pentru lichidare,intr-o singura plata ,am făcut- o pe data de 30 iunie, înregistrată în 2 iulie.
Nu cred sa primesc banii pana la sfârșitul lunii, asta însemnând ca voi plati CASS. Ce mă sfătuiți sa fac?
Mulțumesc pentru răspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2025
angiana, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.tatal meu ... Ramonafodor96@yahoo.ro Ramonafodor96@yahoo.ro Bună ziua as avea și eu o întrebare dacă se poate.Tatal meu a decedat și eu sunt unica moștenitoare și el a contribuit la o pensie privata și sa făcut ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmaș ionelnelus ionelnelus Bună seara! Tatăl meu a decedat pe 03 iunie 2017 având o pensie din minerit (a ieșit în anul 1990) iar mamei mele îi va reveni o pensie de urmaș (nu a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil eu_eu eu_eu buna seara problema mea este urmatoarea: sunt insarcinata in 4 luni si nu stiu dk mai beneficie de indemnizatie crestere copil.am lucrat 2 ani de zile ... (vezi toată discuția)