avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... M-a batut sotul în spate pentru ea ca de ce nu o ajut ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

M-a batut sotul în spate pentru ea ca de ce nu o ajut si ma doare ...

Ma batut sotul în spate pentru ea ca de ce nu o ajut si ma doare rau spinarea . parca pentru ea ar face totul nu face nimic sa îmi fie si mie bine mai mult rau imi face mie eu no suport pe femeia aia deloc pentru ce ne facut data trecuta no mai suport plus ca a asistat si fata cand mia dat în spate , fata a vazut multe si atunci cand am fost dati afara tot din cauza ei dar am ajuns la fel ca înainte si eu no sai mai dau nici o sansa lu femeia aia pentru ca fata mea a vazut multe atunci si no mai cred deloc orice ar fi no sami las copilul pe mana lor nici odata .Plus ca el a promis ca se duce la notar sai treaca si nici acuma nu sa dus deloc mai mult a mințit pe toata lumea ca o sa mearga ,a mințit si ca o sa se descurce singura si acuma îi cere ajutorul asa e toata saptamana cu ea plus ca eu nu vreau sa o ajut sotul ma bate pe mine ,e normal asa ceva ???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:19, 24 Iulie 2025
Buna ziua

Nu este normal.

Faceti de urgenta plangere la politie, eventual cereti un ordin de restrictie.

Repet, mergeti de urgenta la politie pana nu se intampla si aste lucruri mai rele.
Am fotografie si de data trecuta cand ma plesnit tot de fata cu fetita.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

continuati discutia aici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie vatamare corporala si violare de domiciliu ContSters288999 ContSters288999 Buna ziua, Deci.... maica-mea s-a despartit de sotul ei acum putin timp, iar zilele trecute a vrut sa mearga la el acasa sa isi ia lucrurile care au ramas ... (vezi toată discuția)
Drepturile femei ContSters90166 ContSters90166 Ma scuzati ca va deranjez nici nu am cuvinte despre problema in care se afla o femeie/ credeam ca suntem in romania dar cred ca suntem in algeria sau nush: ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor . eva-1978 eva-1978 Buna ziua tuturor. Va rog sami acordati cateva minute subiectului meu. Am o firma intreprindere individuala. Aceasta firma sa deschis in 2010. Pe numele meu ... (vezi toată discuția)