avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acum 5 ani am lucrat intr un magazin si am fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acum 5 ani am lucrat intr un magazin si am fost acuzata ...

Buna seara.Acum 5 ani am lucrat intr un magazin si am fost acuzata de delapidare mai exact impreuna cu alte colege am fost acuzate ca luam din magazin produse .Avem fiecare avocați dar mare lucru nu s a intamplat de atunci nu a inceput niciun proces nu am dat nici o declaratie ,acum a venit de la o circa de politie sa mergem sa luam la cunostinta ca se va pune sechestru pe bunuri .nu am nici un bun ,nu am conturi bancare am decat cardul de salariu si un card de cumparaturi plus cardul pe care platesc o rata la un imprumut ce se intampla ce sechestru vor pune pe ce ?Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 24 Iulie 2025
Andreeagabriela1976, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andreeagabriela1976 , utilizator 06:03, 24 Iulie 2025
S-a depus plangere penala impotriva dvs si a colegelor?
Da

Cornel Vasile a scris:

S-a depus plangere penala impotriva dvs si a colegelor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am găsit, împreună cu doi prieteni din care unul minor, un card de debit cu care ei au făcut cumpărături de 80 de lei. la ce mă pot aștepta de la poliție, ce mi se poate întâmpla? dan1907 dan1907 Eu impreuna cu 2 prietenii ,eu in varsta de 15 ani iar cei 2 in varsta de 16 si 18 ani am gasit un card de debit. Eu am vrut sa iau cardul si sa il duc la ... (vezi toată discuția)
Probleme bancare kuykpopyk kuykpopyk Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca dumi sorin dumi sorin Salutare! Situatia mea pe scurt e aceasta:am un leasing la masina la care mai am 2 ani de plata cu o rata de 150 eur,un credit la Banca de nevoi personale ... (vezi toată discuția)