avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat in anii 1979-1983 la Intreprinderea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat in anii 1979-1983 la Intreprinderea Poligrafica ...

Buna ziua. Am lucrat in anii 1979-1983 la Intreprinderea Poligrafica 13 Decembrie 1918 si am nevoie de adeverinta pt vechime in munca, necesara la depunerea dosarului de pensionare. Stie cineva unde are arhiva aceasta intreprindere?. Multumesc pt ajutor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 24 Iulie 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime intreprindere desfiintata in 1990 dannymoga dannymoga Buna ziua , am lucrat inainte de 1989 o perioada de 1-2 ani la fosta Intreprindere Poligrafica 13 decembrie 1918 , arhivele au fost preluate probabil de ... (vezi toată discuția)
Arhiva griro Aida2016 Aida2016 Buna seara.Va rog frumos,daca imi poate spune cineva,unde se afla arhiva uzinelor de utilaj chimic Grivita Rosie,denumita mai tarziu Griro.Sotul meu se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am lucrat inainte din octombrie 1988 pana in aprilie ... Chiurciu Marilena Chiurciu Marilena Buna ziua , am lucrat din octombrie 1988 pana in aprilie 1994 la fosta Intreprindere Poligrafica 13 decembrie 1918 , arhivele au fost preluate probabil de ... (vezi toată discuția)