avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... DACA AM FACUT UN AN LA BUGET LA ISTORIE SI ACUM VREAU ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

DACA AM FACUT UN AN LA BUGET LA ISTORIE SI ACUM VREAU SA RENUNT ...

DACA AM FACUT UN AN LA BUGET LA ISTORIE SI ACUM VREAU SA RENUNT PENTRU CA AM FOST ADMISA LA STIINTELE EDUCATIEI TOT LA BUGET, VOI FACE TOTI TREI ANII LA BUGET?

Alte discuții în legătură

Dacă am făcut un an la o facultate la buget si am luat si bursa ... GHEORGHE CARMEN GHEORGHE CARMEN Dacă am făcut un an la o facultate la buget si am luat si bursa un semestru, dar am constatat ca nu îmi place si vreau sa fac alta facultate la care am ... (vezi toată discuția)
Regulament admitere facultate nicoleta17 nicoleta17 Buna dimineata, Fetita mea este admisa pe un loc la buget la o facultate de Asistenta medicala dar anul viitor vrea sa incerce iar sa intre la Medicina ... (vezi toată discuția)
Problema renuntare buget facultate Alberto213 Alberto213 Buna ziua! Sunt anul I la Politehnica București si vreau sa renunt. Anul trecut am dat la academia militara si am picat, anul acesta vreau sa dau iar. Am ... (vezi toată discuția)