avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema Detin impreuna ...

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema
Detin impreuna cu fratele meu cota parte mostenire o proprietate.
Pe aceasta proprietate fratele a facut investitii fara acordul meu pe care acum vrea sa le recupereze de la mine.
La acest moment el locuieste acolo, unde si-a stabilit si domiciliu flotant
Ce sanse are in urma unui proces sa aibe castig de cauza
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Vasile Braun , Avocat 13:45, 25 Iulie 2025
Dacă investitiiile sunt utile si necesare instanta în baza unui raport de expertiză poate să le constituie ca o îmbunătățire adusă imobilului.Valoarea lor se va împărti functie de cota parte a proprietății ce o detineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie in mod abuziv GVKro GVKro Buna ziua Am o intrebare la dumneavoastra In urma unor scandaluri/neintelegeri, fiul, care locuieste impreuna cu mama lui(aceasta fiind proprietara) in ... (vezi toată discuția)
Moștenitori cu drepturi egale, sau nu? VioVioletaVio VioVioletaVio Bună ziua, Mă puteți ajuta cu informații despre o moștenire? La moștenire există 3 moștenitori, mama, fratele și sora ei. Timp de 22 de ani am ... (vezi toată discuția)
Executarea silita fify1 fify1 Buna ziua, In urma unui credit pe persoana juridica, garantat cu contract de fidejusor de catre mine ca administrator, neachitat in totalitate am fost chemat ... (vezi toată discuția)