avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de a cumpăra imobile al bolnavului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de a cumpăra imobile al bolnavului de schizofrenie

Buna seara .Doresc sa va intreb daca cineva care are prb.psihice ,mai exact Schizofrenie poate cumpara un bun,adica o proprietate pe numele sau?Va multumesc anticipat si o seara buna sa aveti.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:26, 24 Iulie 2025
Normal cã poate cumpãra orice, are dreptul sã fie proprietar.
Dacã are bani, are dreptul sã dispunã de ei cum vrea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este dreptul meu julia_30 julia_30 Buna ziua, as dori sa stiu si eu ce drepturi detin (in ce procentaj)asupra unui apartament cumparat prin contract de vanzare -cumparare impreuna cu mama mea. ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate sustrase Colibrik Colibrik Buna seara. MAma mea a luat actul de proprietate al unui pămînt din casa fara a spune nimănui si i l a dat unei surori. Actul era pe numele mamei, dar vreau ... (vezi toată discuția)
Nimeni nu-mi dă un răspuns corect va rog să mă ajutați să înțeleg, mama ... Tabarana Tabarana Bună seara vă rog frumos să mă ajutați să înțeleg mama mea a vândut o casă și cu bani obținuți a cumpărat o altă casă la această casă suntem ... (vezi toată discuția)