avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce pot face dacă fostul sot face un podcast în care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce pot face dacă fostul sot face un podcast în care ...

Bună ziua, ce pot face dacă fostul sot face un prodcast pe youtube, în care vorbește urat de mine și ma pune intr o lumina proasta. Cei care au făcut prodcastul au dreptul sa facă asa ceva, nu știu și varianta mea. Nu mai întrebat, ma deranjează ca vorbește public despre anumite lucruri, are voie??? Nu exista poate o lege care sa l împiedice sa facă acest lucru? Va mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2025
pap, utilizator

Alte discuții în legătură

Custodie exclusivă copil Nicolae_1980 Nicolae_1980 Bună ziua ,sunt tatăl unui băiețel de 9 ani,am divorțat acum un an la notar unde am stabilit:custodie comună,domiciliul copilului la mamă,să-i plătesc ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor asupra unui videoclip de pe youtube sandelul sandelul Am postat in urma cu o luna un videoclip pe YouTube, in care este filmat un actor foarte cunoscut de comedie din Romania, care de altfel joaca intr-un serial ... (vezi toată discuția)
Hartuire prin sms, email ContSters266191 ContSters266191 Buna ziua, ma intereseaza ce pot sa fac impotriva fostului meu sot, care de 5 ani de zile de cand am divortat, aproape zilnic ma deranjeaza cu sms-uri, ... (vezi toată discuția)