avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire prin sms, email
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire prin sms, email

Buna ziua,
ma intereseaza ce pot sa fac impotriva fostului meu sot, care de 5 ani de zile de cand am divortat, aproape zilnic ma deranjeaza cu sms-uri, emailuri, nu conteaza la ce ora, si noaptea. ma jigneste urat, ma ameninta intotdeauna, foloseste cuvinte urate, vulgare, vine in fata casei mele. am incercat sa discut cu el sa inceteze, am vorbit si cu actuala lui sotie, dar n-am reusit sa-l opresc. mai mult, si sotia lui cateodata imi scrie mesaje. si la copii vorbeste urat despre mine, le ameninta si pe ei ca o sa-i ia de la mine (desi la divort el nu a vrut nici custodie comuna, nici nimic, el a cerut ca copii sa fie incredintatti mie, si nu prea isi da silinta sa fie tata). si copii se tem, pentru ca au vazut cand ma agresat fizic de mai multe ori.
Ce pot sa fac impotriva acestui om ? Ajutati-ma, va rog, ca psihic sunt la pamant din cauza lui.
Cel mai recent răspuns: catacata2011 , utilizator 10:32, 28 Septembrie 2012
Ideea cea mai buna ar fi sa va schimbati numarul de telefon si adresa de E-mail, iar daca acest lucru nu e posibil stocati toate mesajele si printati E-mailurile si faceti plangere la politie. Cu toate ca nu e o obtiune tocmai buna plangerea la politie deoarece dureaza foarte mult si il veti irita si mai tare pe fostul sot,in plus trebuie sa aveti dovezi solide pentru a se lua masuri in potriva lui,de obicei scapa cu o amenda mica dupa mult chin si declaratii pe la politie. Dv-stra alegeti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face cand fosta lui sotie nu ma lasa in pace? Indigo14 Indigo14 Buna. Sunt intr o relatie cu un barbat divortat cu acte in regula si 2 copii . El vrea sa fie cu mine insa fosta lui sotie imi tot trimite mesaje sa l las in ... (vezi toată discuția)
Plingere penala marryy_lm marryy_lm Va rog din suflet sa ma indrumati si mai exact sa ma corectati daca am gresit cu ceva .Dar mai ales ce as mai putea face. Situatia mea este urmatoarea: fiica ... (vezi toată discuția)
Hartuire verbala miki mihaela miki mihaela Buna ..am divortat de curand si fostul sot imi trimite pe lelefonul mobil sms cu amenintari si injuri ..mai nou si mamei mele si prietenei mele cuvinte vulgare ... (vezi toată discuția)