avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu lucrez de mai bine de 6 ani! Nu am asigurare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu lucrez de mai bine de 6 ani! Nu am asigurare plătită și ...

Nu lucrez de mai bine de 6 ani!
Nu am asigurare plătită și nici pensie.
Sunt cu boli venerice hepatice și virale, Am fost coasigurat( măcar atât dacă mă îmbolnăvit) la soți.
Am doi copii și trăim din Mila lui, când vrea avem ce mânca când vrea nu!
Custodia copiilor nu o pot obține pt ca nu am locuita dar nici el, stau cu copii la părinții lui, deoarece aici am renovat casa!
Momentan vor sa scape de noi!
Suntem umilite și badjocorite în fața părinților lui și al vecinilor care consideră ca ar trebui sa plecăm ca am suportat destul atâția ani!
Dar unde ? Nu ne ajută nimeni!!!!
Orice informație îmi va fi de ajutor!
Mulțumesc
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveți familie(părinți frați etc) care va poate oferi un adăpost deasupra capului chiar si temporar plecati fără sa va uitați în urma.Teoriile astea cu custodia lăsați le în sarcina avocaților,variante se găsesc..Dacă nu aveți ajutor din partea familiei,nu aveți un loc de munca pt a face dovada ca puteti oferi copiilor un minim e ceva mai complicat...Primul pas ar fi sa va găsiți un loc de munca,sa va închiriați ceva,sa vedeți dacă va incadratinpt un ajutor pensie invaliditate,certificat handicap etc.
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire pensie alimentara stabilita fix de sot la divort ContSters373704 ContSters373704 Buna ziua, am divortat in 2014 dec si fostul sot mi-a acordat nu mie ci copilului sau o pensie de 6 mil desi inainte dadea 7 si mai ajuta si cu ... (vezi toată discuția)
Control medicina muncii - hepatita c mcvtzr mcvtzr Buna seara. Am si eu o intrebare si sunt foarte nelamurita si astept un raspuns clar de la dumneavoastra. Va multumesc. Sunt profesoara si de curand am ... (vezi toată discuția)
Sot cu devieri psihice cristianna31 cristianna31 Buna ziua,sotul meu a venit intr-o sear si a vrut sa plece cu copilul pur si simplu,pe ger,ploaie si m-a jignir urata de tot pe mine si pe mama care il crestem ... (vezi toată discuția)