avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua , am făcut o contestație la executare și ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua , am făcut o contestație la executare și pârâta ...

Bună ziua , am făcut o contestație la executare și pârâta a depus întâmpinare pe 14.07.2025 , am văzut ca nu o primesc acasă și am făcut o cerere către instanță pe 21.07.2025 să îmi trimită acasă întâmpinarea dar până acum nu am primit nimic , legea spune ca întâmpinarea se trimite de îndata ce pot face
Cel mai recent răspuns: hritcand777@gmail.com , utilizator 14:34, 25 Iulie 2025
întâmpinarea vi se va comunica la termenul de judecată

Vasile Braun a scris:

întâmpinarea vi se va comunica la termenul de judecată

Păi legea spune ca termenul se fixează după 3 zile când depun răspuns la întâmpinare , eu știu ca întâmpinarea se comunică de îndată

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua .dacă am făcut contestatie la tribunal pt.mama mea ... Astancai Pusa Astancai Pusa Bună ziua .Dacă am făcut contestatie la tribunal pt.mama mea care are indemnizatie handicap grav fără insotitor și nu am primit răspunsul acasă. Am ... (vezi toată discuția)
Buna. dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel ... Mika T Mika T Buna. Dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel tribunalul care trb. sa judece apelul trimite citatiile partilor din dosar. Multumesc. (vezi toată discuția)
Procedura la majorarea pensiei alimentare zahioan zahioan Buna ziua. In urma divortului am obtinut custodia copilului, urmând ca fostul sot sa plateasca pensie alimentara. Acum copilul a implinit 9 ani, este in clasa ... (vezi toată discuția)