avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Se poate incheia un antecontract de vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Se poate incheia un antecontract de vanzare cumpararea ...

Buna ziua, Se poate incheia un antecontract de vanzare cumpararea ( promisiune de vanzare-cumparare ) a unui imobil obtinut prin donatie de la soacra mea daca aceasta este in viata si in contract exista clauza -sarcina de uzufruct viager si interdictie de instrainare si grevare? Mentionez ca atat subsemnatul cat si promitentul cumparator suntem de acord ca contractul de vanzare cumparare sa se incheie efectiv doar dupa decesul soacrei mele, aceasta clauza o vom inscrie in antecontractul de vanzare cumparare, Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua am un antecontract de vanzare - cumparare a unei case ... nechinate nechinate Buna ziua Am un Antecontract de vanzare - cumparare a unei case incheiat intre mine si soacra mea acum 10 ani . Mentionez ca locuim amandoi in aceasta casa. ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare cumparare idadovici idadovici intrebarea este daca este un contract bun si pt cumparator care da totusi un alt pret care nu este trecut si care nu are nici o clauza in acest ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am? Critter Critter Am 29 de ani, si sunt proprietara unui apartament din Bucuresti pe care as dori sa il vand, dar unele clauze din contract sunt contradictorii si nu stiu exact ... (vezi toată discuția)