avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, poate niste fotografii, care in egala ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, poate niste fotografii, care in egala măsură le-am ...

Bună ziua, poate niste fotografii, care in egala măsură le-am prezentat si noi sa anuleze o expertiza cadastrala judecatoreasca?
Numai instanta este in masura sa analizeze fotografiile si sa decida. Posibil, sa se dispuna o contraexpertiza.
Fără a avea obiecțiuni făcute de un expert parte sau măcar schițate de un alt expert e greu de crezut.Depinde bineînțeles de situația rezultata din fotografiile respective ,de n factori etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza judecatoreasca andreeabbs andreeabbs Buna ziua, Imi poate spune si mie cineva cum se poate anula Expertiza judecatoreasca? sau macar daca exista vreo lege scrisa care sa confirme ca se poate ... (vezi toată discuția)
Partaj. contraexpertiza AlinaNegrut AlinaNegrut As dori daca cineva poate sa ma ajute cu cateva informatii. Sunt in proces de partaj cu fostul sot, si s-a realizat expertiza cu care nu sunt de acord, este o ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza in apel irina_270127 irina_270127 In fata instantei de fond s-a administrat proba cu expertiza juridica de specialitate, la care partea potrivnica mie nu a facut obiectiuni. Momentan sunt in ... (vezi toată discuția)