avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Salutare, o intrebare am. am cateva popriri pe cont ...
Discuție deschisă în Executare silită

Salutare, o intrebare am. am cateva popriri pe cont din octombrie, ...

Salutare, o intrebare am. am cateva popriri pe cont din octombrie, de atunci am schimbat locul de munca recent si am primit instiintarile de poprire pt 2 din cele 5, initial am dat alt cont pe care au fost cele 5 si s a retinut pt prima infiintata. Acum am schimbat contul cu altul pe care sunt toate dar o sa se retina direct de la angajator, nu prin banca si cele din cont o sa fie sistate. Acum intrebarea e, daca se face retinerea direct la angajator, se retine pt prima infiintata sau pentru prima instiintare primita la firma?

Alte discuții în legătură

Cum se face poprirea pupaza pupaza Daca poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarele.Am un credit de nevoi personale la BancPost.De ceva vreme nu l-am mai platit.Am fost data pentru executare ... (vezi toată discuția)
Popriri infiintate de catre primarie AVVOCATO AVVOCATO Buna ziua, Primaria mi-a infiintat 2 popriri de aproape o jumatate de miliard de lei vechi, pentru presupuse datorii catre serviciul Impozite si Taxe. Nu ... (vezi toată discuția)
Posibilitate blocare cont nou madalingisca madalingisca mia venit o poprire de salariu de la ex judecatorec acasa.la firma nu a ajuns nici acum,intre timp mi-am schimbat locul de munca la alta firma..patronul nou ... (vezi toată discuția)