avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Salutare, o intrebare am. am cateva popriri pe cont ...
Discuție deschisă în Executare silită

Salutare, o intrebare am. am cateva popriri pe cont din octombrie, ...

Salutare, o intrebare am. am cateva popriri pe cont din octombrie, de atunci am schimbat locul de munca recent si am primit instiintarile de poprire pt 2 din cele 5, initial am dat alt cont pe care au fost cele 5 si s a retinut pt prima infiintata. Acum am schimbat contul cu altul pe care sunt toate dar o sa se retina direct de la angajator, nu prin banca si cele din cont o sa fie sistate. Acum intrebarea e, daca se face retinerea direct la angajator, se retine pt prima infiintata sau pentru prima instiintare primita la firma?
Cel mai recent răspuns: YoAlle , utilizator 16:50, 29 Iulie 2025
La angajator ajunge o adresa de infiintare a popriri cu suma restanta actualizata in urma platilor anterioare efectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procent poprire executor office.carmen office.carmen O societate comerciala a primit o instiintare de infiintare a popririi pentru un credit restant al unui angajat.Documentul respectiv prevede virarea tuturor ... (vezi toată discuția)
Executare silita - blocare cont salariu mri mri Buna ziua. Am primit la serviciu instiintare de poprire de la executor judecatoresc pentru un credit restant , mi s-a infiintat poprire, s- a transmis prin ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu michella73 michella73 Buna ziua, in 2008 am facut o refinantare in valoare de 22500 lei, in 2010 in urma taieri salariilor cu 25% am inceput sa nu mai pot achita ratele am facut ... (vezi toată discuția)