avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculează zilele de concediu medical pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculează zilele de concediu medical pe ultimele 12 ...

Cum se calculează zilele de concediu medical pe ultimele 12 luni
Cel mai recent răspuns: YoAlle , utilizator 16:48, 29 Iulie 2025
Nu cred ca ati primit vreun raspuns deoarece nu prea intelegem ce anume doriti sa aflati.
Se aduna zilele calendaristice de concediu medical aferente pe ultimele 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinþã cu numãrul de zile de concediu medical din ultimele 12 luni Mimi78cc Mimi78cc Bună seara! Vă rog să mă lămuriţi şi pe mine cum stau lucrurile cu acea adeverinţă eliberată de ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical 41ur34 41ur34 Buna ziua, Concediul medical se calculeaza in functie de ultimile 6 luni lucrate sau in functie de ultimile 6 luni calendaristice? Am avut o operatie de ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical sch sch Cum e mai bine platit un concediu medical pentru 2 satamani consecutive, daca este acordat de luni pana vineri, de doua ori- , sau daca se da fara ... (vezi toată discuția)