avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Subiect: Probleme cu cadastru Vecinul isi face ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Subiect: Probleme cu cadastru Vecinul isi face cadastru pentru ...

Subiect: Probleme cu cadastru
Vecinul isi face cadastru pentru ca la masuratoare nu ii ies metrii din acte, chair a mai mutat si gardul un metru spre mine pentru ca nu locuiesc permanet acolo.
In aceeasi situatie ma aflu si eu, la masuratoare am mai putini metri patrati decat in acte. Daca el isi face cadastru inaintea mea, eu ce pot sa fac ca sa nu raman in pierdere ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:28, 27 Iulie 2025
deschideti un proces in granituire. Insa daca suprafata insumata a terenurilor din acte este mai mica decat cea masurata de topograf, unul din dvs (poate chiar ambii) va iesi in pierdere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren alexandra nicolae alexandra nicolae Locuim in casa bunicilor .Acestia au cumparat casa in 1987 .Pe actul de vanzare-cumparare scrie ca avem 10 m pe latime in spate ,10m in fata .In anul 1994 ... (vezi toată discuția)
Limita teren - probleme gogu_ologu gogu_ologu Doi vecini, proprietari cu acte "in regula" - fiecare au in stapanire conform actelor doua terenuri invecinate cu latura la strada de 12metri si adancimea de ... (vezi toată discuția)
Cadastru ramona.vasile ramona.vasile Buna seara! Am nevoie de cateva informatii privitoare la un cadastru. Mama detine un act de vanzare cumparare pe un teren cu suprafata de 300 de metri ... (vezi toată discuția)