avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară minori stabiliți în Italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară minori stabiliți în Italia

Pensie alimentară minori

Bună ziua, mă adresez pe această cale pentru a vă cere sprijinul profesioniștilor din acest grup care ar putea să mă ajute
Sunt căsătorit în Italia din 2006 și avem doi minori (15&8)ani.
Intenționăm să divorțăm de comun acord aici și minorii sa rămână în custodia mamei.
Se va stabili o pensie alimentară pentru creșterea copiilor în funcție de venitul meu de aici.Eu doresc să mă stabilesc cu domiciliul fiscal în România în perioada următoare.
-Cum se va recalcula plata pensiei alimentare daca nu voi avea venit imediat?
-Cum se va recalcula plata pensiei alimentare când voi avea un venit?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsurile voastre!
Cum se
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:45, 26 Iulie 2025
Vi se va aplica în orice schimbare a împrejurărilor, legea din țara în care locuiesc copii.
Nu veți plăti întreținere copiilor raportată la legea românească.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iulie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara angeleny07 angeleny07 Buna seara.Sunt divorțată din anul. 2014 având doi copii minori cu custodie comuna dar dat fiind ca eu nu mai locuiesc cu ei trebuie sa le plătesc lunar o ... (vezi toată discuția)
Separare cu minor nascut intr-o tara straina mama10 mama10 Buna ziua! Problema mea e urmatoarea: e vorba despre un cuplu, nu sunt casatoriti, sunt romani si au un copil minor, nascut in Italia. Pt separare si custodia ... (vezi toată discuția)
Reincredintarea minorei de 14 ani spre tata eceamihaela eceamihaela fata a fost incredintata mamei la varsta de 2 ani dupa divort . mama a plecat de 9 ani sa lucreze in strainatate si vine o data pe an acasa iar fata a fost in ... (vezi toată discuția)