avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți dacă pot să ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți dacă pot să îmi retrag ...

Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți dacă pot să îmi retrag banii cumulați în pilonul 2, în condițiile în care sunt pensionaiă anticipat și din nefericire am cancer, gradul IV?
Cel mai recent răspuns: sutiman , utilizator 23:19, 27 Iulie 2025
Banii acumulați în Pilonul II de pensii private pot fi retrași în momentul pensionării pentru limită de vârstă sau în cazul pensionării de invaliditate.
Era mai avantajos sã încercati pensionarea pe caz de boalã, la afectiunea de care suferiti.
Ati fi scos si banii din pilonul 2.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O salariata de sex feminin, nascuta in mai 1967, cu ... buiavasi buiavasi buna ziua, o salariata de sex feminin, nascuta in mai 1967, cu un stagiu de cotizare de 40 ani, poate iesi la pensie pentru limita de varsta, in temeiul ... (vezi toată discuția)
Obinerea gradului i de invaliditate miha0980 miha0980 Buna ziua. Va rog sa mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru a obtine grad I de invaliditate ( mai precis care sunt ... (vezi toată discuția)
Angajare ivanvintilica ivanvintilica Persoana pensionata pe caz de boala in urma cu 6 ani ajunsa la varsta de pensionare pentru limita de varsta pot cumula pensia cu salariul in cazul angajarii ... (vezi toată discuția)