avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți dacă pot să ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți dacă pot să îmi retrag ...

Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți dacă pot să îmi retrag banii cumulați în pilonul 2, în condițiile în care sunt pensionaiă anticipat și din nefericire am cancer, gradul IV?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:26, 27 Iulie 2025
Banii acumulați în Pilonul II de pensii private pot fi retrași în momentul pensionării pentru limită de vârstă sau în cazul pensionării de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! la tv,chiar specialiști în domeniu,afirmă că ... Cancel Alous Cancel Alous Bună ziua! La tv,chiar specialiști în domeniu,afirmă că suma acumulată în contul pilonului 2 de pensie,se poate retrage integral în cazul ... (vezi toată discuția)
O salariata de sex feminin, nascuta in mai 1967, cu ... buiavasi buiavasi buna ziua, o salariata de sex feminin, nascuta in mai 1967, cu un stagiu de cotizare de 40 ani, poate iesi la pensie pentru limita de varsta, in temeiul ... (vezi toată discuția)
Retragere fond acumulat pensie privata pilonul ii alexdany66 alexdany66 Buna ziua. Sunt cadru militar in rezerva.Am varsta de 47 ani si acum 3 ani am aderat la un fond de pensii pilonul II.La momentul aderarii aveam pensie de ... (vezi toată discuția)