avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Detin un teren din anul 2022 ca si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Detin un teren din anul 2022 ca si moștenitor, in ...

Buna ziua,
Detin un teren din anul 2022 ca si moștenitor, in anul 2022 s a facut notarea posesie deoarece parintii mei nu au avut acte notariale pe teren. In anul 2022 am construit un garaj fara autorizatie de construire. Anul acesta am depus la OCPI o solocitare si am trecut de la posesie la proprietate. Daca fac o expertiza tehnica a constructiei si primaria imi elibereaza certificat de edificare pot intabula garajul ca sa intru in legalitate? Sau ce ma sfatuiti sa fac pentru a inregistra garajul? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Se poate intabula o casa daca pentru aceasta nu exista nici un act de construcție? LucianMu LucianMu Buna ziua. As dori să cumpăr o casa p+1+M, dar nu există nici un act de construcție pentru aceasta. Proprietarul are toate actele pentru teren. Pe acest ... (vezi toată discuția)
Autorizație de construire pentru o anexa gospodăreasca ilegal construita Simona.Dunca Simona.Dunca Buna ziua! In 2015 (acum vreo 5 ani) am construit o anexa gospodăresc (beci - fundatie din beton sapat in pământ + garaj deasupra) de aproximativ 10 ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte constructie adi_pva adi_pva In anul 2014 am construit o locuinta, anexe etc. pe teren proprietate personala. Terenul este in extravilanul orasului. Am facut cerere la UAT pentru ... (vezi toată discuția)