avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna!avem custodie comuna dar tatăl dorește cedrea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna!avem custodie comuna dar tatăl dorește cedrea drepturilor ...

Buna!avem custodie comuna dar tatăl dorește cedrea drepturilor minorului .se poate face o astfel de hârtie la notar?sau cel puțin o hârtie notariala in care se specifica ,ca tatăl e de-acord ca toate deciziile privind mionorul ,sa le ia mama?
Cel mai recent răspuns: Vasile Braun , Avocat 18:38, 27 Iulie 2025
Nu.Cedarea drepturilor părintești se referă la pierderea totală sau parțială a drepturilor și responsabilităților unui părinte asupra copilului său, ca urmare a unei măsuri legale.Cedarea drepturilor părintești poate fi totală (decădere din drepturile părintești) sau parțială, în funcție de gravitatea situației și de interesul superior al copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl biologic are vreun drept asupra copilului minor în vârstă ... Ani.74 Ani.74 Tatăl biologic are vreun drept asupra copilului minor în vârstă de 2 ani jumătate atâta timp cât nu l-a interesat până acum de el? Nu a contribuit cu ... (vezi toată discuția)
Decaderea parintilor din drepturi simplysurprising simplysurprising Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti daca pentru un copil minor, aflat in spital in stare critica si de care parintii nu s-au mai interesat de la nastere si ... (vezi toată discuția)
Parintii mei divorteaza la notar. ei sunt separati de multi ani ... Luca Catalina Denisa Luca Catalina Denisa Parintii mei divorteaza la notar. Ei sunt separati de multi ani insa de abia acum au hotarat sa faca acest pas la initiativa tatalui meu. Mama mea vrea sa aiba ... (vezi toată discuția)