avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este termenul legal pentru reparații la o Mazda ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este termenul legal pentru reparații la o Mazda cumpărată ...

Care este termenul legal pentru reparații la o Mazda cumpărată SH și dusă la Reprezentanță Mazda pentru reparații?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 28 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul pentru reparațiile unei mașini variază în funcție de mai mulți factori si nu este mentionat intr-un act normativ.

Vedeti si
www.avocatnet.ro/articol_550...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înșelăciune, cumpărare autoturism sh alex.andru0896 alex.andru0896 Bună ziua! În ianuarie anul acesta (2023) am achiziționat o mașină(Mazda 3 2005) de la o vecină/prietena \"bună\" de familie. Eu am 19 ani și am luat ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune contract cumparare auto daniela_70 daniela_70 Am cumparat cu 4700 EUR o masina sh din alt judet.In saptamana urmatoare am dus-o la reprezentanta pt testare;problemele pe care le are masina sunt mari(la ... (vezi toată discuția)
Masina sh. yoga yoga am vandut o daci logan an fab. 2007.cumparatorul din capitala eu vanzatorul din provincie.am primit banii am dat masina in stare perfecta de functionare.in 80 ... (vezi toată discuția)