avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este permisă racordarea al unui vecin la conducta de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este permisă racordarea al unui vecin la conducta de gaze a ...

Este permisă racordarea al unui vecin la conducta de gaze a apartamentului meu (acea subțire care vine din conducta principala )proprietatea apartamentului meu fără acordul meu?

Alte discuții în legătură

Este permisă racordarea al unui vecin la conducta de gaze a ... Nicvab Nicvab Este permisă racordarea al unui vecin la conducta de gaze a apartamentului meu (acea subțire care vine din conducta principala)proprietatea apartamentului ... (vezi toată discuția)
Am investit in anul 2001, pentru a ma racorda la reteaua principala ... expertssm expertssm Am investit in anul 2001, pentru a ma racorda la reteaua principala de gaz ,4400 de dolari constand in executia unei conducte private de gaz de lungime 260 ml ... (vezi toată discuția)
Gaze naturale mauraA mauraA Intentionez sa-mi trag gaze naturale in locuinta ( casa, nu bloc) pentru incalzire, bucatarie etc. Singura posibilitate ar fi de la un vecin care desi sta ... (vezi toată discuția)