avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am investit in anul 2001, pentru a ma racorda la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am investit in anul 2001, pentru a ma racorda la reteaua principala ...

Am investit in anul 2001, pentru a ma racorda la reteaua principala de gaz ,4400 de dolari constand in executia unei conducte private de gaz de lungime 260 ml ,avand sub traversare de strada asfaltata si traversare parau,conform contractului de executie conducta este in proprietatea mea ,si orice racordare la ea se va face numai cu acordul meu.Acum 3 saptamani un vecin a fost racordat din conducta ce este in proprietatea mea fara a avea acordul meu .Pot cere depagubiri ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta ... ADragos1987 ADragos1987 Buna ziua, Doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta principala este deja trasa pe strada unde construiesc. Am depus actele la DISTRIGAZ si inapoi am ... (vezi toată discuția)
Utilitati retea gaze si electricitate Georgeta2012 Georgeta2012 Buna ziua, Avem un teren pe care ne-am construit casa, toti proprietarii am fost \\"nevoiti\\" la cumparare sa lasam drum de acces de 9 m latime. Ideea e ca ... (vezi toată discuția)
Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)